ADVISTA Design

Over ons

Van begin tot nu

ADVISTA Design is opgericht in 2012 door Engin Yokaribas. Engin heeft de opleiding Informatie, Multimedia en Management afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. De voornaamste reden voor het starten van een webdesign bureau was de irritatie van de hele hoge prijzen voor het bouwen van een website. Daarom is Engin begonnen onder de motto dat iedereen makkelijk en betaalbaar zijn of haar eigen website moet hebben, of dit nou zakelijk of particulier is.

In 2015 heeft ADVISTA Design zich uitgebreid in het geven van advies betreft webdesign en ontwikkeling. Met deze advies op maat heeft de klant een volledige overzicht van wat er aan te pas komt voor het bouwen van een website. Ook zijn wij in 2015 begonnen met UI- en UX-design voor websites en andere web-gebaseerde applicaties.

Visie

ADVISTA Design streeft ernaar om het realiseren van website voor iedereen toegankelijk te maken. Want de uw website is meestal de eerste plek waar uw klanten aankloppen. Daarom is het belangrijk om de website zo in te richten dat uw klanten een fris beeld hebben van u of uw bedrijf. Hierbij houden wij rekening met de wensen, ideeën en het budget van onze klanten. Van klanten die al een website voor ogen hebben tot klanten die niet weten waar en hoe ze moeten beginnen. Wij luisteren en denken mee totdat de perfecte website online staat.

ADVISTA Design is een onderdeel van Advista B.V.