ADVISTA Design

Diensten

Van simpele advies tot een compleet website bouwen. Wij doen het allemaal. Kijk hieronder waarin wij met onze diensten voor u kunnen betekenen.

Advies

Bij het ontwikkelen van een succesvolle website komen veel factoren aan de pas. Bijvoorbeeld, de keuze van het systeem, de structuur van de menu’s en de indeling van de pagina’s. Ook moet alles binnen een bepaalde tijd en budget gebeuren. Een goede planning en stappenplan is hiervoor essentieel Daarom is het verstandig om professionele hulp te krijgen bij de ontwikkeling van een website.

Hieronder ziet u een overzicht wat wij doen:
– Het opstellen van een stappenplan
– Bepalen van de doelstellingen van de website.
– Verzamelen van de requirements (welke functionaliteiten moet de website hebben?)
– Een algemeen planning opstellen
– Budget vaststellen
– Taken verdelen

Heeft u al een bestaande website, maar vallen de resultaten tegen? Wij geven ook advies op maat voor uw bestaande website.

Ons advies is onafhankelijk. U heeft dus de mogelijkheid om uw website elders te laten ontwikkelen.

Website ontwikkeling en design

ADVISTA Design ontwikkelt en designed professionele websites. Websites wat uw bedrijf zo goed mogelijk representeert. Er wordt zo goed mogelijk naar uw wensen geluisterd en wordt meegedacht aan de juiste oplossingen en design, of het nou gaat om een simpele website of een uitgebreide webshop.

Hieronder ziet u een lijst van hoe wij te werk gaan:
– Requirements gathering: Verzamelen van alle gegevens betreft de website (functionaliteiten, onderdelen, kleuren, etc.)
– Bepalen van de juiste platform
– Eerste concept van de website indeling (schets)
– Ontwikkelen van de eerste concept versie
– Opvullen van de website (Tekst en afbeeldingen worden door klant geleverd)
– Oplevering website versie 1.0.
– Indien noodzakelijk worden de hosting en domeinregistratie door ons verzorgd.
– Online zetten van de website

Mocht u zelf moeite hebben met schrijven van teksten dan kunnen wij dit voor u ook verzorgen door een van onze partners.

Ook is ADVISTA Design gespecialiseerd in UI (User Interface)- en UX (User Experience)-design. Door onze goede oog voor design en onze achtergrond in de Multimedia en Informatica zoeken wij de juiste oplossingen voor uw webapplicaties en natuurlijk uw websites.

Onderhoud

Het is heel belangrijk om uw website te onderhouden en actueel te houden. Heeft u zelf geen tijd om uw website te onderhouden? Wij verzorgen de (structurele) onderhoud van uw website zodat deze up-to-date blijft.

U kunt uw website ook eenvoudig zelf onderhouden en zo nodig wijzigingen doorvoeren. Wij geven daarom een simpele cursus om de ins en outs te leren van het platform waar uw website op is gebouwd.

Logo

ADVISTA Design biedt u ook de mogelijkheid om een logo te designen voor uw bedrijf tegen betaalbare prijzen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op via info@advistadesign.nl of bel naar +31 (0) 6 18 75 26 40

top